Reunió inici de curs

HOLA HOLA HOLAAAAAAAAAAAA A TOTHOM XIVARRENCS I XIVARRENQUES!!!!
Xivarri engega el ritme de cada any ben aviat… (VISCA VISCA!!)
Els monitors i les monitores aquest cap de setmana han estat amb els cinc sentits preparant, creant, imaginant, organitzant i formulant aquest nou any 2016-2017 per tal que tots i totes puguem gaudir de la màgia i alegria de l’esplai! (Gràcies als i les exmonis que han estat donant més d’un cop de mà per a què tot fos i sigui possible!!)
Com ha anat l’estiu? Esperem que super bé! Tenim moltissimes ganes de saber les mil i una històries de tots els infants!
Però abans!!! Hem de situar-nos tots i totes una miiiiiiiiiiica més:
Així doncs us convoquem a la reunió de pares i mares que es celebrarà a l’esplai mateix (C/ Concepció 6 bis) el DILLUNS VINENT, DIA 26 DE SETEMBRE A LES 21H. A la reunió us explicarem el funcionament de l’esplai i us presentarem els monitors i monitores dels vostres infants i us explicaran els objectius de cara el nou curs (això sempre i quan sapigueu guardar al secret, ja que sinó el primer dia d’esplai no serveix de res JEJEJ😋).
Per altra banda, us recordem que les inscripcions s’obriran el mateix dia de la reunió. De la mateixa manera, obrirem la secretaria just l’endemà de la reunió.
Enguany l’horari de secretaria serà els dimarts i divendres de 18:30h a 21:30h.
El primer dia d’esplai serà el dissabte 8 d’octubre!!
Fins la setmana que ve!
Abraçades i alegria per a totxs!!!!!